Minangka poker pro sampeyan bisa uga mikir sing sepisan salah siji saka loro anjog poker camping, PokerStars lan Ngiringake Lengkap, sampeyan mlebu munggah yen sampeyan wis digawe iku lan ana ora ana alesan kanggo sumelang ing bab tau looking bali. Nanging, kaya band sing tak misuwur mati sing pisanan album lan tau emg diprodhuksi iku ing liya, ing donya kejem saka poker ana tansah kasempatan sing bisa dropped.

Loro camping kasebut ing ndhuwur, PokerStars wis agresif ing nguber saka nomer saka pemain anyar ing sasi anyar, kalebu Viktor "isildur1" Blom lan juara WSOP Acara Utama Jonathan Duhamel. Salawasé kita lagi mung speculating ing tataran iki, iki uga wis alesan sing salah siji saka ngadeg maneh anggota saka Tim Pro wis saiki wis dropped 10 wong texas holdem meja.

Miturut PokerNewsDaily, Tweet saka poker pro Kathy Liebert misale jek kanggo suggest sing owah-owahan sing afoot ing situs, lan siji pamuter wis bolted free online poker kanggo latihan. Tweet maca: "aku krungu sing PokerStars iki nglereni akeh Tim sing Pros' rugi. Njupuk iku utawa ninggalake iku video poker marang komputer ing prancis.
Greg Raymer kiwa iku." Liyane tweet matur ngiring iku: "aku mikir iku bisnis ala kaputusan kanggo cut pituwas, nanging paling ora kudu luwih apik kurban, supaya padha tetep." Sisih paling menarik kanggo kabeh iki sing PokerStars misale jek dumadakan wis diwiwiti sadhar yen bali ing investasi ing akèh kasus kang ora ketemu – kang bisa nerangake kaputusan kanggo sih anyar pros kaya Blom lan Duhamel liwat lawas stagers free online poker ora ana dhuwit. Iku uga durung liyane pitunjuk sing industri kang dipeksa kanggo nyusun ing 2011 minangka wis mbadek dening Calvin Ayre piyambak free online poker tanpa registrasi. Model mung ora bisa saiki sing poker ora ngembangaken minangka sapisan ana ora valley forge casino duwe poker kamar. Raymer menang WSOP Acara Utama bali ing 2004, menang $5million, lan "Fossilman" isih aktif melu karo Poker Pemain Alliance, nanging saiki bakal looking for karya ing panggenan liya yen laporan sing bakal pracaya Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ora valley forge casino duwe olahraga totoan.