Zhuravsky marang Championat.com sing 5% tax bakal luwih palatable, nalika 2% bakal dadi "malah luwih apik." Kabar anyar tax iki diterbitake ing dina sing padha Finance Mentri Anton Siluanov announced sing pamaréntah ana neraka mbengkongaken ing njupuk sawetara 'werna abu-abu' revenue pasar sing saiki arep untaxed paling gedhe roulette menang ing sajarah.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling gedhe slot mesin jackpot tau. Kamentrian kang sok dong mirsani serikat sing tax ditrapake kanggo 'dodolan,' kang paling pengamat sing maca minangka 'revenue,' nanging nyata bill wis durung kanggo bisa diterbitake lan sawetara bookmakers wis disaranake tax bakal aplikasi kanggo online totoan turnover paling gedhe slot mesin mbayari ing sajarah. 10% tax ing ndhuwur bubar announced SAMUBARANG kang angel 2.5 m kanggo 3m (US $36,600 kanggo $43,900) fees rusia bookies kudu mbayar saben negara kang 12 ekonomi wilayah ing supaya kanggo nampa online wagers saka punters ing wilayah sing.

Oleg Zhuravsky, sirah saka Liga Stavok, kang dadi page rusia totoan operator kanggo nampa online resmi olahraga totoan lisènsi taun iki, upamané pemerintah tax panjaluk kanggo search pasemon bab petani nolak kanggo feed kuldi, nalika isih nuntut sing kuldi nindakake kang labors. Siluanov ora kurban spesifik ing cara kang ditetepake 'werna abu-abu' pasar gambling, nanging mbok menawa piyambakipun referring kanggo maut pallor saiki adorning bookmakers' pasuryan paling tangan kanggo terus ing texas holdem. Sawetara bookies wis musna ing rekaman minangka matur 10% turnover tax bakal siksa sing operasi online kanggo unprofitability.

Liyane bookmakers ngeluh sing pamaréntah kang gerakane anyar wis conducted tanggung tanpa input saka totoan kepentingan industri, nanging, sampeyan ngerti, Rusia paling tangan kanggo duwe ing poker. Minangka yen sing ana ora cukup ala, rusia bookmakers wis ditulis sawetara kebingungan liwat apa bagean saka bisnis bakal ngadhepi anyar 10% tax paling tangan kanggo njaluk ing texas holdem.

Bookies uga wis bubar wis dhawuh kanggo mbayar SAMUBARANG kang angel 60m ($890k) saben taun kanggo rusia olahraga federasi bouteille de gaz propane casino.