Ing email balesan kanggo StarBiz Minggu, Genting Singapore kepala financial officer Lee Shi Ruh kasebut perusahaan kapentingan ing looking ing kesempatan ing loro bangsa-bangsa Asia kabeh slot casino 25 giliran free.

"Kudu kesempatan njedhul, Jepang, lan Korea opsi kita bisa katon ing," dheweke ngandika kabeh slot sing kebak bigbasket. Genting kang candy mripat kanggo loro Jepang lan Korea ora teka minangka surprise kanggo akeh analysts, utamané ing considering sing loro negara wis pamilike wuwus ing bejat mbukak casino industri carane kanggo mbukak kunci 50/60/70 roulette. Jepang, ing tartamtu, wis dawa rembugan ing "liberalizing" casino industri, bukti dening klompok legislatif ing Jepang sing meksa nindakake perkara kanggo bill sing bisa legalize kasino ing negara carane kanggo mbukak kunci 4 slot ing borderlands 3. Sauntara kuwi, Korea Selatan mung nduweni siji kasino mbukak kanggo warga, nanging wuwus sing ditindakake gegayutan karo rencana kanggo mbangun negara-saka-ing-gambar casino resort cedhak Bandara Internasional Incheon carane kanggo mbukak kunci 5th iso 8 slot.

Senadyan sabab kanggo optimisme, ana isih akèh karya ngiwa kanggo bakal rampung sadurunge salah siji negara pungkasanipun relents ing loosening sing kenceng casino peraturan. Nanging yen ana siji mercusuar saka pangarep-arep Genting bisa terus, iku kasunyatan sing kabeh Singapura casino opulence dina iki, negara mung legalized kasino ing taun 2005 cara paling apik kanggo nggawe dhuwit casino heist. Yen lan nalika loro bangsa-bangsa padha mbukak piyambak nganti casino industri, nyana Genting dadi ngarep lan tengah ing nyoba kanggo njaluk sing account ing salah siji negara. Kanggo casino sing wis dawa wis ngengkel ing expansion, Genting bakal digunakake lenga ing tengah wengi kanggo nggunakake truckload saka expansion dana kanggo nembus ing Jepang utawa Korean pasar cara paling apik kanggo nggawe dhuwit blackjack. Sawise kabeh, ngendi liya bakal padha nggunakake munggah milyar?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.