ong Kong-kadhaptar CY Madegé Group Ltd, tiyang sepah saka Macau-adhedhasar casino panyedhiya layanan CY Management Ltd, ngandika sawijining plans kanggo nggedhekake mesin slot operasi wis kanggo bakal lengkap ngluwihi asli wates apa ana apa ing mistik lake casino. Diwenehi owah-owahan anyar ing lingkungan pasar ing Macau, klompok wis ora wis bisa kanggo entuk sawijining target kanggo nggedhekake nomer saka mesin game ing operasi kanggo 1,000 ing pungkasan taun financial iki [ing Maret 31, 2015]," perusahaan ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file minggu iki apa ana apa ing pechanga casino. Grup wis lengkap sawijining rencana kanggo entuk goal saka 1,000 mesin game ing operasi kanggo luwih taun financial taun pungkasan Maret 31, 2016 apa ana apa ing abang rock casino.
Kajaba iku, group wis lengkap sawijining goal kanggo entuk 3,000 mesin game dening taun kanggo mburi financial taun pungkasan Maret 31, 2018," tenan ngandika. sepur jadwal grafton kanggo casino.