Iku ing Sekretaris Negara kang daya kanggo rescind iki larangan sawise DCMS nampa sing pembayaran kertu debit bener nindakake luwih tanggung jawab gambling kontrol saka awis tau bisa nindakake apa ana apa ing abang rock casino. Media Inquiries: Chris Jones – [email protected] +44 (0) 1273 699 900 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sepur jadwal grafton kanggo casino. Play Game karcis sing dituku ing ATR mung bisa nebus ing mesin game karo TITO sistem biasane ndhukung anti dhuwit laundering deteksi nyegah digital awis saka kang langsung diowahi kanggo fisik awis." Peter Hannibal, Eksekutif saka GBG ngandika: "Contactless transaksi wis tambah dening 150% taun-taun lan disetel kanggo nambah papat melu liwat dekade sabanjuré. Tambahan kir dening ATR mesthekake yen wis ana wektu cekap lan informasi sing diwenehake kanggo informed tuku kaputusan, karo individu bisa mungkasi transaksi tengen munggah kanggo konfirmasi final sepur jadwal sydney kanggo casino. Nggunakake ATR minangka solusi sementara ora cocog karo kabeh lingkungan lan Industri, Gambling Komisi lan DCMS perlu kanggo bisa bebarengan kanggo ngamanake long term solusi sadurunge game mesin dadi masarakatipun fitur ing werna dhuwur." Ing GBG uga wis diprodhuksi konsep Kode saka Tumindak karo sawijining anggota kanggo luwih ndhukung proses lan bantuan allay wae misgivings saka pihak ngangap. Ana cetha misplaced nervousness watara nggunakake kertu bank karo gambling, nanging everyone perlu kanggo éling sing malah dhasar kontrol lan informasi sing owah-owahan kuwi ndadekke ageng langkah ing saka anonymous transaksi awis sepur jadwal coffs harbour kanggo casino.