Thompson iki bisa kanggo muter £3 game ing Camelot website nanging digunakake metu ora ono siji-sijine sugih. Pasangan kang brute pasukan serangan padha dibukak saka ewu unik alamat IP ing separo kapindho saka November 2016 nanging Camelot iki bisa kanggo trek sing sumber kang surah wuwus bab gambling. Daniel Thompson iki dikirim munggah kali kanggo wolung sasi main, nalika Idris Kayode Akinwunmi ditampa patang sasi ukara ing ngisor iki National Crime Agency diselidiki kang supermarket kurban ambalan delivery slot. Pamaréntah perancis bubar announced plans kanggo privatize FDJ operasi minangka cara mundhakaken sawetara awis cepet kanggo pamaréntah nasional kang kurang keuangan. Akhir minggu iki, ing wayah Sore Standar kacarita sing Camelot iki pamaréntah perancis pilihan kanggo mimpin €1.5 b konsorsium bid kanggo njupuk liwat FDJ kang privatized bisnis kang slot wektu cocok kanggo sampeyan. UK National Lottery operator Camelot kang tipped minangka kamungkinan frontrunner kanggo ngatur privatized operasi saka prancis lotre lan toko totoan monopoli Française des Jeux (FDJ). Akinwunmi disebut kang tumindak "boten sae lan naif" nalika njlentrehke kepinginan "kanggo nggawe dicokot sing sethitik saka awis." Kang ora downplaying kang kasile – BBC kacarita sing Akinwunmi damel kekalahan a £13 saka Camelot akun kanggo kang gained akses. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Camelot sumber marang ing Standar sing ora wuwus formal wis dijupuk panggonan, nanging pamaréntah prancis panasehat bilih Presiden Emmanuel Macron kang disenengi rencana kanggo Camelot kanggo partner karo Prancis kang anjog media tenan TF1 ing bid peserta kanggo FDJ operasi awal slot. Macron uga kabaripun nalini sing Camelot diduweni dening Kanada Ontario Guru Pensiun Rencana, minangka administrasi ketoke ora arep bakal katon sade mati kulawarga salaka kanggo perusahaan saka China. Camelot sajarah umum-pribadi kekancan ing yuridiksi kabaripun mbantu ngedongkrak sawijining status ing mata saka pamaréntah perancis.