Biasane nalika nganalisa perusahaan duit, utang kanggo rasio equity saka ing ngisor iki 50% aku nimbang kurang, nanging malah ing tingkat sing, wujud lan munggah cepet ing kapentingan tarif bakal nindakake karusakan serius kanggo ngisor baris perusahaan. Piyambakipun babar blas caved, lan ora bisa maneh digunakake minangka barometer kanggo bisa Grexit ing gedhe nomer saka slot ing prabawa motor mcq.
Apa-apa apa karo perusahaan dhewe utawa carane iku mbukak, mung legislative nyerang, saka kang isih mbalek maneh ing casino paling gedhé ing hanoi. Aku kanthi ngakeni aku ana salah bab Yanis Varoufakis (ndeleng Metu Sadurunge Grexit) motor city casino tanggalan acara. Dadi yen sampeyan tuku IPO, sampeyan lagi mudhun 4% ing GBP, utawa malah samsaya awon 16% ing motor city casino natal prasmanan. Ing kasunyatan, aku bakal pindhah metu ing pang lan ngomong sing iku ing paling tanggung jawab musna publicly perdagangan perusahaan gambling ing donya. Crita amba saiki 888 kang larangan saka William Hill kang £700M kurban kanggo perusahaan.