Camelot, operator UK National Lottery, announced dodolan tiket £7.21 bn ($9.15 bn) kanggo 12 months rampung 31 Maret, lan nambah 4% taun-taun. Camelot kinerja kanggo taun financial weruh iku generate £1.65 bn, kalebu ngasilake investasi, apik kanggo nimbulaké.

Saindhenging taun, Camelot dianugerahi £4.13 bn ing hadiah dhuwit kanggo pemain sawijining, uga minangka nggawe 406 account anyar millionaires carane bisa metu poker usaha. National Lottery kang digital dodolan mejet rekaman £1.83 bn, ing ngisor iki investasi menyang digital sawijining saluran lan dandan kanggo National Lottery app seluler carane kanggo karya ing poker face. Sim ngeruk lan online cepet menang game uga direkam kabeh-dhuwur wektu tokoh, nambah 10% kanggo £3.13 bn. Toko wis tetep paling gedhé saluran dodolan kanggo Lotre Nasional, karo meh 75% saka total dodolan teka liwat ing-store terminal.
Dodolan sak periode iki ngrambah £5.4 bn, lan nambah 1% carane bisa metu gambling rintangan. Camelot announced plans kanggo nambah sawijining dodolan pasukan lan priksa manawa luwih Nasional Lottery game sing dadi kasedhiya ing poto-checkout kanggo nambah kacepetan lan layanan dodolan carane bisa metu poker rintangan. Camelot ngginakaken 4% saka total revenue ing operasi, nggawe iku salah siji saka paling biaya-efisien lotteries utama ing Eropah. Nigel Railton, Camelot CEO, ngandika: "Kita wis ngginakaken luwih saka pungkasan 12 kanggo 18 sasi njupuk kita tarik-based game bali ing becik kesehatan – karo liyane imbang portofolio sing saiki nawakake soko for everyone lan nggawe dandan kanggo kita scratchcards lan online cepet menang game ing syarat-syarat desain produk, sawetara, merchandising lan kasedhiyan.".