Brett Favre dhik Brandi Favre iki dipenjara wingi ing Diamondhead Mississippi sawise perwira polisi mangsuli telpon babagan tamba transaksi arep mudhun ing ampang komplek panemon hiu minggu slot mesin. Polisi mbalekake bab sangang gram methamphetamines lan $1,000 ing awis. Iki ora pisanan kaping Favre dhik wis ing alangan karo hukum, minangka dheweke wis ngangkat munggah kanggo shoplifting lan kabeh nggunakake senjata api panemon park casino nomer telpon.
News wis teka metu sing katelu wadon bakal gabung loro mantan Jet terapi pijet diskon kamar ing nguripake stone casino. Padha ana ora panas wanita ing Green Bay Wisconsin?Genti-genti, iya Green Bay Packer ngerti bab Favre kang indiscretions lan nutupi munggah sembarang infidelities utawa prilaku boten cecek?Iku kabeh spekulasi lan panyokro bowo sapunika nanging liyane alangan sing rawuh Favre cara, sing liyane kamungkinan iku bakal looking kanggo entuk liyane mbayar mriksa ing 2011 casino kode bonus ora simpenan. Ing unnamed wadon bisa nggabungake Christina Scavo lan Shannon O ' Toole ing cilik marang pemain tengah casino codere groves guadalajara jal.