Transaksi ngajokaken SEK 79.93 saben bareng nggantosi premium saka 43 persen dibandhingake kanggo rega nutup saka NetEnt nuduhake seri B ing Nasdaq Stockholm ing selasa, juni 23, 2020.
Irah-irahan kalebu Wong Pisanan Roulette, Lightning Roulette, Blackjack, Ngimpi Catcher, Baccarat lan Mega Werni, kabeh kang RNG (acak nomer generator) versi Swedish perusahaan kang manggon casino game lan wis seneng popularitas kiat tengen Eropah lan Amérika Lor, bakal ditambahake kanggo RushBet.co iGaming platform kanggo negara Amérika Kidul. "We are remen kanggo dadi akeh kita sesambetan karo Rush Werna Interaktif, sing ana ing pojok anjog saka industri game manunggal, saya ningkatake lan meksa nindakake perkara wates.Évolusi enggo bareng padha ing ethos, lan kita katon nerusake akeh banget kanggo bangunan ing kasile kita wis ngrambah bebarengan kanggo tanggal." Diadegaké sesambetan: Stockholm-kadhaptar tenan originally diadegaké kemitraan karo Chicago basis Rush Werna Interaktif ing 2018 nalika iku dibukak sawijining 10th Manggon Casino Studio, lan pisanan ing US, kanggo PlaySugarHouse.com ing New Jersey kang iGaming pasar taun anyar eve casino du liban.
Ombone, macem-macem lan inovasi saka Évolusi game portofolio, lan Évolusi layanan lan operasional keunggulan sing saubengé iku, menehi kita katrangan lengkap kanggo entuk sing adil." NetEnt kurban: Iku wis sing penting minggu kanggo King Game, sawise ngumumake sing wis ana kanggo tuku swedia online casino game developer NetEnt AB for SEK 19,6 milyar (US$2.12 milyar) ing simpenan festival taun anyar slot mesin. Klebu ing Évolusi kang PlaySugarHouse.com solusi punika campuran saka sawijining manggon tabel aturan kalebu Blackjack, Roulette, Slingshot Roulette, Baccarat, uga minangka pasangan saka eksklusif firsts ing live online poker kanggo u slot online terbaik deposit pulsa. S.: Pokok Texas Hold ' em lan Telung Kertu Poker. "RSI partnered karo Évolusi Game amarga kita wanted kanggo kurban kita RushBet.co pemain ing Kolombia premier Manggon Casino mobile muter pengalaman slot online terbaru bonus terbesar. Uga ngomentari ing sumber anyar menehi hasil, Presiden Rush Werna Interaktif, Richard Schwartz, ditambahake.. slot online terbaru cashback 100.

Iku sing jenis sugih Manggon Casino aturan pemain ing Kolombia bisa nyana Évolusi lan Rush Werna kanggo muter metu ing sabanjure sawetara sasi. Évolusi wis kabaripun nyatakake iku ora bakal nambah kurban, karo acceptance wektu kanggo miwiti saka tanggal 17 agustus, 2020 lan entek ing utawa watara oktober 26, 2020..