Bab RETAbet RETAbet iku teknologi perusahaan specialized ing olahraga totoan karo luwih saka 15 taun saka pengalaman, kang integrally develops dhewe totoan platform. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gambling app kanggo menang dhuwit nyata. Menehi hasil ndadekke industri anjog casino aturan kanggo pasar spanyol lan underlines Playtech kang kautaman minangka partner pilihan ing wilayah diatur 17 Mei 2019 – Playtech, anjog ing donya omni-saluran perusahaan game, dina mbewarakke bukak saka kemitraan anyar karo RETAbet, anjog olahraga totoan operator ing Spanyol, kanggo kurban eksklusif casino platform lan manggon casino suite kanggo RETAbet pelanggan gambling app karo nyata ganjaran. Ngirimke business intelligence-mimpin gambling software, layanan, isi lan platform teknologi tengen produk verticals, kalebu Casino, Manggon Casino, Olahraga totoan, Olahraga Virtual, Bingo lan Poker, perusahaan punika pelopor saka omni-saluran gambling teknologi liwat sawijining platform integrasi teknologi, Playtech SIJI. Iki menehi hasil contone perdana saka strategi kita kanggo partner karo, lan nandur modal ing, merek anjog, lan kita katon nerusake kanggo apa karo RETAbet kanggo nggawa kita ndhuwur-kualitas casino isi menyang pasar spanyol." Xabier Rodriguez-Maribona, RETAbet CEO, ngandika: "Kang Podium posisi olahraga totoan toko ing Spanyol lan gadhah wutah duwe bathi strategi, kita wis nunggu wektu paling luweh kanggo miwiti kita casino produk gambling app karo dhuwit nyata. Playtech lan partners karo invests ing merek anjog ing diatur lan mentas diatur pasar kanggo ngirim data-mimpin gambling teknologi tengen toko lan online, porsi liwat 140 pelanggan ing diatur pasar global. Mor Weizer, Playtech CEO, ngandika: "Playtech wis kuwat rekaman trek apa tangan-ing-tangan karo idin, njupuk padha ana ing ngarep inovasi ing diatur pasar ing Eropah lan tengen globe gambling app ngendi sampeyan menang dhuwit nyata. Pelanggan nggunakake RETAbet.es saiki bakal bisa kanggo muter sawetara saka sudhut Playtech kang paling populer lan Slot game Casino, kayata blackjack, roulette lan manggon roulette.
Tertutup kita toko solusi ndhuwur sawetara lan kita wanted kanggo sumber klien kita uga ndhuwur-kualitas casino produk ing kita akeh cepet online lan seluler saluran distribusi." Bab Playtech Didegaké ing taun 1999, Playtech punika gambling industri kang anjog panyedhiya teknologi, karo liwat 5,800 karyawan tengen 17 negara. Uga, iku salah siji saka perusahaan karo paling nggambarake lan wutah ing saluran online (web, seluler lan app), karo 7 otonomi lisensi lan negara lisensi kanggo operate ing saindhenging Spanyol. Menehi hasil nderek Playtech entri menyang swedia pasar sadurungé taun iki, lan sawijining bukak saka page diatur casino ing Polandia ing mburi 2018 casino protest ing albany ny.