Sawise nglakoni $18,8 yuta dhisikan aturan umum ing agustus, Asia operator casino Salaka Warisan Group Limited wis announced sing iku kamungkinan kanggo "tiba cendhak" saka sawijining mbadek bathi taunan lan diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization kanggo 2016 casino providence titik sao paulo. Sydney-kadhaptar tenan digawe revelations ing laporan kemajuan ditanggepi kanggo investor on Monday lan disalahake luwih murah tinimbang samesthine bathi saka sawijining operasi ana, kang nyakup Phoenix International Klub ing lor Vietnam uga Kathmandu Ing Millionaire kang Klub Lan Casino, kang dumunung nang kutha kang Shangri La Hotel Lan Resor. Hong Kong basis Salaka Warisan Group Limited iki diadegaké ing taun 2003 lan wis dilakokno ing Nepal wiwit 2012 casino peraga rental near me. Iku saiki ing proses bangunan sawijining 100-kamar Macan Palace Resor lan ngarepake kanggo mbukak $40 yuta phase pisanan saka Bhairahawa basis perusahaan, kang wis kanggo kurban 26,597 sq ft casino lantai nampilaken 200 slot uga 52 tabel game, ing februari. Ing ngumumake mbadek shortfalls, Salaka Warisan Group Limited ngumumaké yen sawijining operasi ing Nepal, Vietnam lan Laos "sing kabeh awis-aliran positif" nanging sing total bathi saka sawijining Phoenix International Club wis luwih murah tinimbang samesthine "utamané amarga kanggo tambahan tabel game ora kang diinstal ing utama game lantai dening pemilik saka Phoenix International Klub kanggo manajemen dening Salaka Warisan [Group Limited] minangka diantisipasi".

"Kajaba iku, saiki rolas tabel game wis ngalami ngisor terus persentasi [saka] 17.9% kanggo separo kapindho 2016 kanggo tanggal mungsuh 19% ing taun-kanggo-tanggal lan 22% long-term rata-rata," maca tenan kang laporan kemajuan. Menapa malih, Salaka Warisan Group Limited nyatakake tambah kompetisi ing Kathmandu wis ngasilaken ing "ngisor tingkat saben wulan bathi" saka wis samesthine saka Millionaire kang Klub Lan Casino restaurant pres du casino de montreal. "Assuming sing bathi ing loro Phoenix International Klub lan Millionaire kang Klub Lan Casino terus ing tingkat ngalami liwat suwene nem sasi kepungkur kanggo seko saka taun, total bathi bakal munggah kanggo 13%, utawa $2.5 yuta, ing ngisor iki forecast lan diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization bakal munggah kanggo 31%, utawa $1.4 yuta, ing ngisor iki forecast," maca laporan restaurant pres casino du d enghien. Nanging, Salaka Warisan Group Limited nyatakake sing tabungan saka wilayah liyane saka sawijining bisnis "ngirim ateges sing kukumipun mundhut net sawise tax dibeberke ing prospectus tetep ing forecast $5,3 yuta" nalika iku isih dianakaké awis ing tangan ing pungkasan September saka $24.99 yuta restaurant pres du casino de knokke. "Iki imbangan awis cekap kanggo dana completion saka Macan Palace Resor ing Bhairahawa lan ninggalake ibukutha digunakake imbangan saka ing paling $4.33 yuta, kang kanggo tambahan awis aliran saka operasi terus," maca laporan..