Iku wis dipunwiwiti restaurant pres du casino de charlevoix. Nggoleki watchmakers bakal nggawe unik lan selaras La Monégasque timepieces kanggo pemenang saka GPI Player of the Year Anugrah, ing Amérika, Eropah, lan Asia restaurant pres du casino de namur.
Kita yahoo kanggo Sportify Poker bebarengan." Ngandika GPI Pangareping Alexander Dreyfus restaurant pres du casino de paris. Minggu iki Global Poker Indeks (GPI) wis announced sing menehi hasil karo pedamel jam tangan Swiss, Roger Dubuis, lan sampeyan ora bisa bantuan nanging aran iku ora bakal suwene punika rake ing poker ilegal.

Salawasé poker bisa nemokake iku angel kanggo narik kawigaten non-gambling sponsor, iku misale jek wis kenek sugih lapisan ing watch kemewahan industri punika ratu lan 10 apik ing poker. Ngomong bab menehi hasil, Jean-Marc Pontroué, CEO saka Roger Dubuis, diterangno: "Ing kemitraan karo GPI bakal ngaktifake kita kanggo nuduhake umum kita nilai kanggo nguwasani wektu, nggoleki kita kanggo ultimate tliti lan kita yahoo kanggo kinerja ndhuwur karo pirsawan global iku pub antv gambling.

"Iku hak istimewa kanggo golek jodoh saka eksklusif Watchmaking Nggoleki industri sing bener mangertèni potensial bener saka Poker minangka olahraga lan laku ing ngewangi kita mbangun legitimasi saka industri kita kanthi ndhukung kita taunan Poker Anugrah ramon ayala kali roh casino.