Isih, gaya nuduhake yen awon ngedeni saka AC kang 'asli' operator casino – sing anyar acara bakal cannibalize sing dodolan tinimbang tuwuh sakabèhé pasar – katon bakal teka bener. Hard Rock Atlantic City oktober revenue kenek $23.2 m, mudhun $2.7 m saka September lan menehi papat sakcara sasi saka kurangé populasi wiwit property dibukak ing pungkasan juni. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Pasar-sudhut, kahanan kapandeng luwih sarujuk yen sampeyan count $26.75 m digawa dening kasino' online gambling operasi ing oktober lan $6.9 m entuk liwat olahraga totoan awal mesin slot for sale. Saka pitung kasino sing padha mbukak sadurunge iki panas kang rawuh saka Hard Rock Atlantic City lan Samudra Resort Casino, mung Tropicana dilapurake taun-taun gain revenue ($25.2 m, +2.1%). AC kasino wis posting apik bathi ngisor iki pasar kang downsizing/-tengen sizing sing weruh limang kasino cedhak wiwit 2014 casino ing pantai cenang new york. Kanggo taun-kanggo-tanggal, bata-lan-mortir revenue munggah 2,5% kanggo mung ing $2.1 m. Miturut New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane, negara kang sangang kasino kui bata-lan-mortir game revenue saka $200.6 m ing oktober, 8% luwih dhuwur tinimbang ing sasi pungkasan taun sing padha nanging mudhun banget saka September 2018 kang $232m casino heist orane katrangan metu. Samudra Resort Casino iki uga mudhun saka ing September, mudhun $1.8 m $13.1 m kasino di niagara falls.