Agustus 1, 2016 | SBTech, panyedhiya donya anjog saka online Sportsbetting solusi, layanan manajemen lan iGaming platform, wis dianugerahi lengkap Kelas 4 Remot Lisensi Game dening Malayalam Game Panguwasa. Ing Malayalam licence nambah SBTech kang tau-tambah portofolio saka Eropah ijin, minangka perusahaan terus kanggo nggedhekake sawijining operasi tengen bawana lan ngluwihi punika raffle padha minangka gambling. SBTech kang expertise ing equipping internasional operator karo cerdas, localized sportsbook kurban adhedhasar unrivaled kawruh industri, lan ing inti saka sawijining wutah èksponènsial ing taun anyar iku rencana bentuk piramida gambling. Richard Carter, CEO saka SBTech, nerangake: "Kita aktif strategi kanggo nambah nomer saka pasar kita sing dilisensi kanggo operate ing, ing supaya kanggo kurban kita ngatur-digawe layanan kanggo generasi anyar saka Sportbetting platform. Thanks kanggo efficiency lan profesionalisme saka loro Malayalam Game Panguwasa lan kita in-house legal tim, aku remen kanggo konfirmasi sing kita duwe kawujud kabeh syarat lan wis aman iki akeh sought-sawise lisensi." SBTech saiki yakuwi kanggo semen sawijining posisi minangka pasar a-anjog panyedhiya bespoke sportsbooks kanggo operator ing diatur pasar, nggunakake MGA Remot Game Licence minangka springboard kanggo malah luwih sukses. Uga ana Malta-based klien kalebu ComeOn lan NetBet, SBTech ngarepake kanggo bisa tondo asto tambahan tawaran karo sawetara saka liyane Malayalam dilisensi operator ing mangsa cedhak.

Joseph Cuschieri, Ketua Eksekutif saka MGA, komentar: "iki kita penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo SBTech tim sak suwene proses amal perusahaan Kelas IV Remot Game Lisensi. We are bangga saka kasunyatan sing kita peraturan lan standar technical sawetara saka paling nuntut ing global industri game, lan kita padha wareg karo perusahaan rajin lan thoroughness ing nyediakake kita karo kabeh informasi sing kita dibutuhake ing saben tataran saka lisènsi proses". Bab SBTech: SBTech, 2016 EGR Paling apik Ing-Muter Totoan Lunak juara penghargaan, iku panyedhiya anjog saka interaktif Sportsbetting solusi lan layanan tradisional lan diatur pasar iku hadiah tarik gambling.

Lengkap aturan kalebu inovatif, dinamis lan customizable suite saka turnkey lan ngatur kanthi solusi, khusus sing dirancang kanggo game ndhuwur operator, ana bookmakers lan tanah basis jaringan ramen dicht lichtje aan deur op slot. Hubungi: [email protected] www.sbtech.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.