Ing Louisiana State University Tigers sing taunan powerhouse bal-balan, saingan ing Kidul Konferensi iku hadiah tarik gambling. Ing November 2018, Louisiana pamilih ing 47 64 pangaturan didhukung kertu suoro langkah saéngga fantasi olahraga siri ing paroki. Ing paling sangang tagihan gegayutan olahraga totoan sing munggah kanggo wawasan sak iki legislative sesi ramen dicht lichtje aan deur op slot. Louisiana ngarep NFL New Orleans wong-wong mursid lan NBA New Orleans Pelicans ramette papier a4 geant casino. Negara uga wis sawetara universities karo penggemar aktif dhasar, utamané kanggo bal-balan ramon ayala eagle gunung casino. Ing olahraga online wagering, bettors bisa digunakake smartphone utawa komputer ing totoan ing nyata atletik acara blackjack speed shop selma texas. Ing November, Louisiana pamilih disetujoni olahraga totoan ing 55 64 pangaturan. Louisiana wis ngarep kanggo 13 riverboat kasino, siji tanah adhedhasar casino ing New Orleans, lan papat racinos.