Churchill Ketinggalan Inc (CDI) announced sing padha wis dibatalake sawijining plans kanggo tuku Lady Luck Casino ing Vicksburg, Mississippi saka Eldorado Resorts Inc (ERI) ramon ayala ak chin casino.

Sadurungé taun iki, CDI sarujuk kanggo tuku Lady Luck Casino ing Vicksburg, Mississippi lan Presque Isle Ketinggalan & Casino ing Erie, Pennsylvania kanggo $178.9 m ramen dicht licht aan deur op slot reclame. Nanging, gadhah nampa request kapindho ing Mei kanggo alamat uneg-uneg wungu dening Federal Trade (FTC) ing sambungan kanggo advertisement saka Lady Luck Casino, CDI lan EDI wis sarujuk kanggo njupuk sing ajang metu saka hasil, miturut perusahaan release penet blackjack speed-fill 3.6-quart asphalt patch. Ing release penet, CDI serikat sing "wektu lan beyo needed kanggo reply" kapindho request mimpin kanggo loro katelu gadhah kanggo mbenake menehi hasil. Minangka bagéan saka mandap persetujuan, CDI bakal kudu mbayar $5m ragad mandap lan $100.000 ragad kanggo njupuk liwat Lady Luck Nemacolin manajemen kontrak blackjack speed shop selma tx. Owah-owahan kanggo menehi hasil isih kudu disetujoni dening FTC, nanging, loro perusahaan dienggo "kanggo karya expeditiously" kanggo ngrampungake menehi hasil kanggo Presque Isle Ketinggalan & Casino dening pungkasan taun. Ing Mei, Churchill uga mlebu sing menehi hasil karo SBTech kanggo nggunakke perusahaan teknologi integrasi platform ing US, ing ngisor iki supreme pengadilan kaputusan kanthi repeal PASPA lan legalise olahraga wagering ing agêng-Mei. blackjack speed shop tim duncan.