Susah, Pferdewetten iki salah siji saka Mybet kang sawetara panggonan padhang ing Q1.

Perusahaan wis samesthine kanggo nampa rega advertisement saka €3m saka bakul – diterangake ing wektu minangka "grup perusahaan kang utamané aktif ing sektor layanan financial" – dening pungkasan taun pungkasan, nanging Malta Layanan Financial Panguwasa wis nyeret sawijining tumit kanggo minangka durung alasan ora dingerteni harrah kang atlantic city casino tata. Miskin online kinerja disalahake ing perusahaan kang tuwa platform, panggantos kanggo kang tetep ing wiwitan gapura. Osskó perusahaan ngandika bakal duwe tresna wis sawijining situs anyar munggah lan mlaku ing wektu kanggo Euro 2016 nanging saiki ngarahake kanggo agêng-oktober utawa awal agustus bukak, ing wektu kanggo Eropah anyar mangsa bal-balan harrah kang atlantic city casino jam. Nanging online olahraga totoan ana mudhun saklawasé 39% kanggo €2.2 m lan casino & poker babagan ambruk 21% kanggo €4.3 m. Mybet CEO Zeno Osskó ngandika kaputusan kanggo ngedol iki salah siji "kita badhe wis disenengi kanggo supaya" nanging perusahaan wis durung nampa reresik saka Malayalam aturan gegayutan pungkasan oktober kang sale saka Mybet kang pembayaran B2B tambahan C4U-Malta Ltd harrah kang atlantic city blackjack minimal.

Jaran totoan revenue munggah 15.4% kanggo €2.3 m lan toko olahraga totoan apik 13.6% kanggo €5.1 m free slot online dhuwit nyata.