Ainsworth Game Teknologi (AGT) wis announced iku wis mlebu menyang new lima-taun kredit aman fasilitas worth US$35m karo US basis lender Aliansi Western Bancorporation (WAB). ndhuwur saham gambling kanggo tuku.