Guillaume Nolet bisa ora pati ngerti jeneng kanggo paling, nanging padha ora bisa ngandika kanggo digarap liyane saka lapangan casino oyunlar nas l oynan r. Final kepala-up combatants miwiti final tabel enem karo dominating chip posisi. Banjur sampeyan wis lokal le Samuel Chartier.
Kevin MacPhee wong ing geni sapunika casino oyunlar canl. Iku bakal dadi kepala-up kontes sing bakal tahan luwih suwé tinimbang liyane saka final tabel digabungake poker bonus anggota anyar tanpa simpenan.
Kevin MacPhee – $138,278 5th poker bonus anyar anggota 10rb. Sayange, kamenangan tetep byzantine teka-teki sing padha mung ora bisa koyone kanggo ngatasi, sawise pagawean pungkasan katelu ing siji iki. Jaffe ngilangi Nolet sawise Pahuja wis tikel liwat wong sawise mung sangang tangan; Chartier dipindhah kabeh-ing kanthi kanthong sevens lan dipangan urip dening kanthong queens saka Sivagnanam; Jaffe kabuka tombol nyekeli AQcc, lan banjur disebut mati MacPhee cilik wuta shove nyekeli KTo kanggo mungkasi kang ngarep-arep; lan banjur digawe iku kulit nomer telu nalika piyambakipun ketemu KK ing wektu sing padha Pahuja iki nggawe ngadeg karo AQs. Jonathan Jaffe – $429,106 2. WPT Montreal Asil 1st.