Ing kasunyatan, Surfcast ora katon kanggo nindakake akeh ing kabeh jejere sue perusahaan sing ora nggawe iku casino heist orane katrangan metu. Facebook kang pengacara wis tansah maintained sing loro-kaca kontrak Ceglia mlebu karo Zuckerberg iki kanggo werna-lunak pemetaan lan sing Ceglia wis salajengipun diganti bogus kaca pisanan sing klebu referensi langsung menyang Facebook kasino di niagara falls. Wong-wong dokumen wis wiwit wis biji dadi tembe, asil ing Ceglia kang penahanan ing Nov moby kang casino del sol arizona. DAKKIRIM FACEBOOK EXTORTION BID GAGAL MISERABLY Ing pembangunan liyane positif kanggo sah sedaya wiraswasta nang endi wae, wong sing ngaku wong iki duwe utang lan 84% saham ing jaringan sosial Facebook wis daya karo penipuan mochila biasa ottawa black jack. Sayange, sing minggu-lawas antarmuka wis slapped karo anyar pengadilan ing wangun saka paten sing cocog moby kang casino del sol menu.