Betsson nganyari ngandika iku ngarepake revenue ing telung sasi pungkasan juni 30 teka ing antarane SEK 920m-945m (US $108m-111m), nalika mediawiki operasi bakal sawetara saka SEK 140m-175m hollywood casino bangor maine reviews. Sportsbook revenue wis samesthine kanggo teka ing antarane SEK 205m-230m dibandhingake SEK 206.4 m ing periode pungkasan taun sing padha.

Ing liyane Betsson warta, perusahaan bubar dianugerahi sawijining internasional iklan strategi lan kreatif akun kanggo London basis agensi Leo Burnett ngisor iki competitive jarak proses hollywood casino bangor taun anyar eve. Nomer Final bakal ditanggepi juli 21 hollywood casino bangor maine nomer telpon. Bengtsson uga ngandika kaputusan iki digawe kanggo nggunakake Kroon account amarga iku uga menowo karo walanda punters lan Bengtsson hinted sing mangsa walanda sponsorships kamungkinan bakal ndherek Kroon lan Betsson liyane account lokal Oranje Casino slot agp de una komputer.