A bill seeking kanggo legalise online poker ing California wis ketoke sepisan maneh wis dibusak saka agenda saka Pemerintah Organisasi (PINDHAH) Komite pangrungon ing jeksa agung bisa ngetokake poker bonus anyar anggota 20. AB 167, disponsori dening Assemblyman Reginald Jones-Sawyer lan ngenalaken ing januari taun pungkasan, iki pisanan sing dilapurake wis ing agenda dhaftar saka pangrungon dijadwal kanggo mengko dina (rebo) poker bonus anggota anyar karo ora simpenan 2021. Agenda dhaftar saiki ora negara AB 167 minangka kang ing agenda ing kabeh nanging, nanging ora dhaftar AB 1437, bill sing bakal mimpin kanggo introduksi saka fees lisènsi lan pajak ing revenue kanggo saben fantasi olahraga operator brian brandon totoan dhuwur poker.

Iku ora pisanan AB 167 wis dijupuk mati jadwal PINDHAH Komite pangrungon ing jeksa agung bisa ngetokake, minangka iki uga ditarik saka pangrungon ing juli bebarengan karo Mike Gatto online poker bill, AB 9, kang Gatto dibusak piyambak. Telung online poker tagihan padha ngenalaken ing negara pungkasan taun, kalebu AB 431, pangarang dening PINDHAH ketua Panitia Adam werna abu-Abu, kang liwati MENYANG Komite voting ing April uga minangka Majelis Engkel Komite voting ing Mei, nanging ora nggawe wae luwih wujud proses ing pungkasan taun kang legislative sesi.
Werna abu-abu iku penulis saka loro liyane tagihan sing padha ing agenda ing ana kang pangrungon brian christopher klompok slot narik. Bill ora kalebu "ala aktor" angger-angger sing bakal ban operator sing terus operasi ing US sawise introduksi saka 2006 Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak saka kang dilisensi dening negara brezpla ne casino free igre.
Bill bakal ngidini kanggo racetracks kanggo kurban layanan online poker..