Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Kanggo maksud apa pemerintah lokal kanggo ngirim IR bid, iku kudu page nemokake a gambler partner.
Ngirim prefektur Aichi milih kanggo ngetik lomba, iku kabaripun wis ngangkat metu lokasi sing becik. GGRAsia serikat sing salah siji saka sawijining koresponden sinau sing Kawamura ngarepake wae IR dadi dumunung ing ora luwih saka 30 menit saka kutha stasiun sepur utama lan bisa nutupi antarane 12.4 lan 24.8 hektar muter kanggo menang rintangan craps. Iki bakal paling kamungkinan mung dumadi ing ngisor iki dhowo sinau menyang logistics saka hosting IR, uga minangka riset menyang cocok partners. Pejabat Japanese wis dituduhake sing padha bakal miwiti reviewing tawaran dening panas lan jumlah serius schmoozing antarane operator casino lan target cities wiwit luwih saka taun kepungkur muter munggah meja poker toppers. Iki kalebu Osaka, Wakayama lan Nagasaki, nalika wong padha salah siji "considering nggawe aplikasi" utawa wis ora kapentingan. Diwenehi popularitas saka telung kutha-kutha sing wis dikonfirmasi sing kapentingan, Nagoya bisa duwe wektu hard saingan kajaba iku bisa nyedhiyani rencana sing bakal jotosan wong adoh. Wiwit IR Implementasine Tumindak stipulates sing tawaran bisa diajukake saka sembarang pemerintah lokal mudhun kanggo "aturan tingkat," GGRAsia nilai metu sing iku bisa kanggo duwe loro tawaran katon saka Nagoya – siji kanggo prefektur lan liyane kanggo kutha muter kanggo menang craps meja. Walikota kutha wis ngakeni sing kang sampurna wis nyepakaké kanggo terus eksplorasi diskusi ing subyek karo konsultan lan resor operator poker free chip kasebat simpenan 2021.