Leander Game Studio nggawe dhuwur-kualitas video slot karo konsep inovatif lan fitur dicocogaké karo kualitas ndhuwur seni lan imbang matématika poker kripik free ora simpenan.

Malta, 21 nopember 2018 – Santai Game lan Leander Game wis sarujuk lemah-bejat collaboration karo loro-cara plat-2-plat persetujuan. Iku wis akreditasi lan dilisensi dening loro UK Gambling Komisi lan Alderney Game Kontrol Komisi lan wis Audit Keamanan ISO 27001. "Persetujuan iki nggantosi langkah utama nerusake minangka kita terus kanggo ngirim kita sesanti kanggo dadi preferred partner lan iki wis cetha wewengkon saka potensial saka kita seger komersial pendekatan." Media kontak: [email protected] Bab Santai Game Santai Game Group didegaké ing 2010 karo goal saka simplifying B2B delivery isi kanggo modern iGaming malang.
Karo siji integrasi, Santai Game, sawijining partners, Leander lan sawijining pihak-pihak kabeh ngadeg kanggo ngartekno entuk manfaat saka sing mungguh ngembangaken jaringan. Platform nganggo karo 30+ basa lan ISO 4217 duit. Dhuwur-kualitas dikumpulke isi kasedhiya liwat sawijining dipilih Peluru Salaka (iklan dituduhake) lan Powered By (iklan sawijining) partners legalized casino gambling ing texas. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Bab Leander Game: Leander Game iku sawijining perusahaan game kang misi iku kanggo ngirim inovatif game isi menyang pasar luwih cepet saka solusi liyane.
Diatur pasar uga ing jantung saka sawijining wutah strategi, karo lisensi dianakaké ing macem-macem yuridiksi kalebu: Malta Game Panguwasa, Alderney Gambling Kontrol Komisi, Komisi Gambling UK lan denmark Gambling Panguwasa legalized gambling c b silang. Liwat cepet siji-wektu integrasi, Santai Game saiki menehi akses menyang daptar tugas saka 280+ casino game lan sawetara warna saka produk tertutup, kalebu Poker, Bingo lan sawijining bubar dibukak slot portofolio legalized gambling teka-teki silang pitunjuk.