Ing perusahaan presser, Pejabat Pangareping Komersial kanggo Pragmatic Muter, Melissa Summerfield, ngandika.. legalized gambling c b silang. Iki ora siji kanggo kantun!" Brasil pasar anyar: branded slot rawuh ing tumit saka multi-produk panyedhiya isi kang debut ing Brasil pasar liwat collaboration menehi hasil karo Madagaskar-kantor pusaté online gambling lan perusahaan hiburan, Betmotion. "Iku wis banget macem ngembangaken isi watara kuwi diadegaké TV franchise, lan kita katon nerusake kanggo ningali carane iku ditampa dening pembuangan kita tengen globe legalized gambling teka-teki silang pitunjuk. Modifier nemtokake kang giliran ekstra mode pamuter ditampa legalized gambling (c b) silang pitunjuk. Ing alam bébas katon ing kabeh reels lan substitutes kanggo maksud biasa mbayar simbol kanggo wangun kombinasi carane kanggo mbukak kunci 5th slot ing peta piranti. Isi persetujuan bakal weruh Pragmatic kang kebak portofolio pindhah manggon karo anjog Brasil operator carane kanggo mbukak kunci mesin slot. Njalari loro ekstra giliran mode occurs nalika Peaky Blinders bonus simbol ing bantala reels 1 lan 3, sadurunge siji saka modifiers bantala ing rol 5. "Peaky Blinders tandha page kita branded judhul, ing kemitraan karo Endemol jenenge sing Kawentar, lan kita are bangga kanggo nerbitaké game adhedhasar kuwi seri apik carane kanggo mbukak kunci 7th ver slot. Volatility dhuwur slot fitur misteri simbol, rol modifiers, lan ekstra giliran karo simbol nginggilaken, bebarengan karo potensial kanggo menang liwat 40,000 x.. Salah siji saka loro bisa nampa ing sembarang muter. Yen terakhir fitur micu, sembarang menang garis sing mbayar metu, sawise kang respin ana, karo kabeh karakter simbol utawa wilds ing layar ndandani menyang padha cocog simbol kanggo tambahan mbayari.