Martin Kozlov – $53,136 7 restaurant cafe casino santiago de compostela. Ana ing wektu nalika aku bola-bali ngrintih lan nggresah bab profesional playing poker para sadulur milih kanggo muter poker ing Venesia restaurant-ace of spades casino gijon. Venetian Poker Kamar padha pinter kanggo ngatur $10,000 Dhuwur Roller minangka bagéan saka perayaan, utamané karo supaya akeh pemain sing mangan iku munggah kanggo nedha isuk, skirting ngubengi keliling luwe kanggo tumindak. 3.3 m chip kerugian marang Sam Soverel ndhuwur 20 miwiti ing tangan poker.

Adrian Mateos – $27,950 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ndhuwur 20 poker tangan wis gagal. Chris Hunichen – $97,076 5 ndhuwur 20 poker tangan preflop. Nanging sing peduli bab statistik?Iki poker; sapa bisa menang, lan David Stamm iya ndhuwur 20 poker miwiti tangan.