OSC bakal terus pangrungon menyang hubungan selasa sabanjuré (18) ing sawijining Toronto markas. Aston Hill, kang gabung karo Ngarep Werna Ibukutha kanggo mbentuk LOGiQ Manajemen Bondho taun pungkasan, ana kabaripun diundang kanggo melu ing Nyoto Group menehi hasil financing, lan OSC pracaya Aston Hill kang mantan presiden Benediktus Cheng pisanan dadi weruh saka calon menehi hasil ing April 2014, rong sasi sadurunge disualekno iki announced canadian ban meja poker de. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre canadian ban tabel sur roulette.

Rothstein kabaripun tuku 700 Amaya enggo bareng sing temen maujud mediawiki C$5,507 nalika piyambakipun didol wong-wong mau rong dina mengko canal de poker en vivo. L'affaire Amaya pisanan digawe berita nalika Quebec kang securities pengatur diobong perusahaan Montreal markas ing desember 2014 canadian ban rangement sur roulette. Baazov digawe saperangan kasil usaha kanggo ndarbeni Amaya lan njupuk iku pribadi, prompting Amaya kang tukang kredit kanggo nyusun sing silihan perjanjian kanggo nyegah mangsa kang keterlibatan casino san pablo mbukak dina iki.