Betradar wis mlebu kemitraan anyar karo Digital Olahraga Tech sing bakal ndeleng panyedhiya solusi kanggo olahraga totoan industri nyedhiyani sawetara saka pamuter rencana totoan pasar kanggo operator tengen donya canadian ban planche roulette. Kinerja pamuter totoan menehi operator kemampuan kanggo kurban pelanggan atusan tambahan pasar, minangka kabeh dhisikan rintangan, rintangan nganyari lan kebak asil dikirim dening Betradar liwat standar XML format feed casino san miguel el salvador. Betradar bakal kurban iki totoan pasar ing bal-balan lomba kayata inggris Liga lan Liga Champions UEFA, uga minangka NFL, NBA lan AFL casino san nicolas nuevo leon. Direktur eksekutif saka Digital Olahraga Tech, Ari Lewski komentar: "kemitraan Iki wis muni wewengkon saka kualitas platform kita, reregan kalkulus lan dagang team casino san pablo nomer telpon. By partnering karo uga-di ajeni panyedhiya kaya Betradar, kita saiki uga dipanggonke kanggo tenan bandha ing wujud akeh kapentingan kita ningali global ing pamuter rencana totoan pasar." Betradar Managing Director saka Totoan, Michael Maerz nambah: "Tradisional, aturan jinis iki saka bets lan pasar wis menarik kanggo operator, nanging wis sayange wis pegawe intensif, utamané ing saindhenging setelan rintangan lan penyelesaian saka bets casino san nicolas de los arroyos.
"Saiki, apa karo Digital Olahraga Tech, kita bisa kurban solusi kanggo operator sing wis mréntahaké emosi kanggo bettors, sing nengsemake ngembake gréja saka pelanggan lan sing bakal ngedongkrak turnover tanpa tambahan efforts.".