A survey dirilis dening Amérika Game Association (AGA) proyèk $8.5 bn bakal wagered ing taun iki kang NCAA basket wong kang Maret Madness turnamen casino san pablo mbukak. Survey, conducted dening Esuk Takon, dituduhake siji ing limang diwasa bakal selehake totohan ing turnamen casino st paul saka lytton rancheria. Liwat 11,000 wong diwasa padha diwawancarai online antarane 1 lan 7 Maret punika saratoga new york mbukak casino. Utama panemon survey kalebu: 47 yuta wong diwasa Amérika bakal wager $8.5 bn ing Maret Madness, nalika saklawasé 18 yuta wong bakal wager $3.9 milyar ing sportsbook, online, karo bookie utawa karo kanca. Nanging, 2,4 yuta bakal isih nang ilegal karo offshore bookmaker, miturut extrapolated data ing sands casino mbukak ing pa. Bill Miller, AGA Presiden lan CEO, ngandika: "boten Kados sembarang liyane singing acara ing negara, Maret Madness nengsemake mayuta-yuta sing isi metu kelompok, nggawe sembrono taruhan karo kanca-kanca utawa wager ing legal sportsbook, kang Amerika saiki bisa nindakake luwih saka tau sadurunge."Asil iki nunjukaké ana isih bisa kanggo nindakake kanggo mbrastha-akèhé ilegal olahraga totoan pasar ing negara iki, lan kita lagi setya kanggo njupuk swara kawicaksanan ana ing panggonan kanggo nglindhungi konsumen." ing santa fe stasiun casino mbukak.