AMÉRIKA Amaya Game dibukak sawijining anyar StarsDraft saben fantasi olahraga situs salah siji dina sawise Michigan game aturan ngandika DFS iki ilegal; data anyar sing dicethakaké mung 1.3% saka DFS pemain entuk 91% saka pamuter bathi; DraftKings ramped munggah sawijining TV marketing; Nevada kang WSOP.com ditambahake Paypal minangka pembayaran pilihan; New Jersey disetujoni NetEnt kanggo miwiti game ing Bwin.partai camping lan Caesars Hiburan Interaktif NJ iki okayed kanggo tuan rumah game online isi kanggo Delaware Lotre; saklawasé setengah saka sosial casino tukang game nglampahi dhuwit kanggo muter; Unikrn dibukak anyar global free-muter olahraga totoan platform lan Digital bahan Bakar Marketing kang Lukas Katun diterangno carane perusahaan bisa menang olahraga nyata-dhuwit totoan perang; ing Ongame poker jaringan dicemplungke NYX Game kang pangentukan Q2; Loto-Quebec online gambling situs revenue wungu 27%; Las Vegas Sands tak anthukan kanggo miwiti stadion-gaya elektronik game tabel ing Pennsylvania; California game pengatur Richard Schuetz ngiwa kanggo proyek padha ing Bermuda; Amerika Latin ndamel Codere kang H1 revenue; sinau ketemu manungsa gamble luwih ing anthropomorphized slot mesin lan sampeyan ora bisa ngenali casino lantai saka mangsa; Westgate Las Vegas sportsbook VP Jay Kornegay rembugan awet terus mréntahaké saka olahraga totoan ing US saka karo Rebecca Liggero nalika Kelly Heffernan ngedika turu atos karo Tatjana Pasalic ing sands casino mbukak dina iki. EROPAH GVC Holdings metu triumphant ing Bwin.partai penawaran perang senadyan 888 ngajokake apik kurban, nalika Bwin.partai CEO ngandika PartyPoker wis dadi afterthought; Republik ceko ngajokaken pajak murah kanggo olahraga totoan saka game casino; Irlandia lan Romania handed metu bunch saka anyar online gambling lisensi; ora sah gambling online camping tansaya sing swedia pasar bareng; pemain diarani PokerStars' anyar VIP program a "dhuwit njupuk:' Irish bettor Yohanes McManus digugat ing IRS kanggo nahan $5.2 m kang winnings; Rafi Farber ngandika ngarepake iku gedhe saka panggabungan Betfair lan Pantun Daya; Loro Plus Loro kang David Sklansky diterangno ngapa akeh banget poker pros sing bab ala lan Ace Publishing kang Glyn Thomas marang Becky Liggero kok pasar ukrainia wis teka ing saka kadhemen punika laut garis mbukak ing sethitik creek casino. ASIA Macau casino revenue ambruk kanggo 15 sakcara sasi senadyan kasunyatan sing sawijining pawn kopi sing isih mengkono banking lemah; Australia announced iku bakal review sawijining 2001 Interaktif Gambling Tumindak nanging iklan TV ketoke ora munggah kanggo diskusi; Vietnam dihukum pimpinan saka 188Bet online totoan ring kanggo wolung taun ing pakunjaran; Indian hukum mahasiswa sing Bombay bisa wis kasino kanggo 40 taun kepungkur; Lawrence Ho kang Melco Internasional weruh H1 mediawiki terjun 88%; China mobile game pasar ngarepake kanggo pass ing pasar US taun iki; Genting Hong Kong tak oke kanggo ngedongkrak sawijining saham ing Kumandhang Hiburan; Hong Kong Hiburan announced iku bakal nutup sawijining Tinian Dinasti casino ing pungkasan sasi; Tim PokerStars Pro direkrut loro anggota anyar saka Taiwan lan China lan Stephanie Raquel sinaoni carane nggunakake China kang superapp WeChat kanggo pasar siji account ing santa fe casino mbukak.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kasino gambling umur 18.