Atlantic City kang gajah putih Revel Casino Hotel bali ing ireng sawise sawijining pemilik (pungkasanipun) ngakoni kang didol ing property kanggo Colorado pangembang kasino gambling umur 18. Deifik kang statement digawe ora sebutno saka agencies ing negara kang diatur online gambling pasar kasino gambling umur 18 california. Deifik kang group ditanggepi a statement matur rencana kanggo mbukak Revel iki panas ing sawijining anyar 'ora apa iku mangkene ing timah' moniker Samudra Resort Casino. Ing kajaba iku kanggo Revel kang penutupan kasus, taun anyar weruh Atlantic City ilang papat liyane kasino kanthi cepet ing kasuksesan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Mbenake saka shuttered property, kang wis lain dormant wiwit September 2014 sawise ngumumake bangkrut (kanggo kaloro wektu), bakal njaluk ditindakake langsung kasino con blackjack en lima. Straub, kang dhagelan rek kabeh laporan sadurungé saka Deifik mundhut Revel, belatedly dikonfirmasi menehi hasil ing biasane touchy wangun kasino ing atlantic city slot. Deifik (digambarke) ngandika: "dipunlaksanaaken [Revel] mung ora ngebaki kanggo basa customer kanggo iki panggonan" nanging grup kang wis digawe iku sing "misi lan sesanti kanthi ngawula ing basa customer saka Atlantic City" lan "bakal nggawe tartamtu ana soko for everyone ing Segara." Deifik kang plans kalebu anyar "negara seni olahraga buku," assuming Supreme Pengadilan US okays negara plans kanggo ngidini wagering ing AC kasino lan negara racetracks iku las atlantis casino kewajiban awit. Straub marang Associated Press sing kang didol metu amarga kang ora bisa njupuk syarat peraturan New Jersey kang 'anti-iklim bisnis.' Straub ngagetake munggah Revel ing lelangan kanggo mung $82m ing 2015, nanging rencana kanggo mbukak property minangka casino mlayu menyang kangelan nalika kang ora gelem kirim kanggo standar vetting proses kanggo kabeh casino lisènsi hopefuls legalized gambling apik ekonomi kanggo serikat.
Pitu tahan game acara wis wiwit sante mediawiki keris, lan uneg-uneg sing dhuwur sing kajaba saka loro liyane casino cangkeme kanggo feed – kalebu mantan Trump Taj Mahal, kang uga bisa nyetel kanggo mbukak panas iki minangka Hard Rock Atlantic City – bisa mbuktekaken anchor sing drags AC kasino bali ing jero banyu. Deifik kang group kabaripun plans kanggo nglampahi $175m ridding Revel saka mothballs lan nggawe dandan liyane.$2,4 b Revel kabuka kanggo fanfare gedhe ing April 2012 nanging berjuang saka wiwitan kanggo golek pirsawan.