Australia industri game disetel kanggo alon taun iki minangka perusahaan adhedhasar ing negara sing ngadhepi karo kompetisi saka perusahaan jaban rangkah kasino ing atlantic city slot.

Iku kang kacarita sing pangentukan ing industri gambling bisa tuwuh dening 2-3% ing apa alon prediksi kanggo casino perusahaan sing saiki populate Australia gambling pasar. Morningstar game analyst industri Ross MacMillan ngandika, "Gambling bagéan saka discretionary sah, supaya aku anticipating sing gambling sah bakal mudhun," mangkono nyaranke sing downturn ekonomi iki salah siji alesan kanggo perusahaan kanggo dadi rusak dhuwit. Dheweke nambahake, "Iku arep dadi banget temah pangentukan wutah yen kita weruh sembarang ing kabeh." Perusahaan ing pitakonan sing Tabcorp, Tatts, Makutha lan Kumandhang kabeh kang sing ngadhepi karo macem-macem tantangan nalika nerangake kanggo casino bisnis. Makutha lan Kumandhang sing loro-lorone sing madhep masalah karo kompetisi lan gadhah kanggo revamp sing kasino supaya padha mréntahaké kanggo akeh demografi saka sadurunge iku las atlantis casino kewajiban awit.

Padha ngadhepi kuwat saka ancaman ing industri game ing Asia sing saiki ningali wutah unprecedented. MacMillan ditambahake, "Iki jeksa agung bisa ngetokake nyata: apa iku (ibukutha sah) bakal terus ing mangsa." Kang bisa kanggo perang mati kompetisi saka havens kanggo VIP gamblers, kayata Singapura, bakal dadi saya angel kanggo Makutha lan Kumandhang. Makutha kudu bungah padha isih duwe sing saham ing Melco Makutha Hiburan!Kumandhang ing doldrums sanadyan legalized gambling apik ekonomi kanggo serikat.

Tenan saiki metu ing dhewe, ing ngisor iki demerger saka Tabcorp lan padha lagi kamungkinan kanggo dadi adoh konco Makutha Hiburan pangentukan iku leelanau sands casino mbukak. Lemak Nabi game analyst Greg Fraser, diterangno sing Star City dianyaraké sing Kumandhang digawa metu iki ngarahke ing non-game aktivitas lan kudu dipun biji ing nomer pengunjung. Dheweke nambahake, "Ing pangertèn sing, iku outlook statement kanggo Kumandhang wektu iki sing mbok menawa luwih penting saka taun iki financial asil." Iku ora ngageti sing Singapore basis perusahaan sing dadi luwih sukses kita wis katon sing Asia ngendi industri gambling sumerep wutah kanthi cepet Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.