Turnamen totoan nuduhake luwih padhang gambar – nganti 14 persen ing Euro 131 yuta jeneng d'enseigne du groupe casino dans le monde. Pengatur kang nomer nuduhake yen ing umum prancis dilisensi operator ilang dhuwit, thanks kanggo peraturan mbatesi, ring-fenced pasar lan dhuwur pajak Nomer dirilis dening perancis online gambling pengatur ARJEL duwe gambaran terus kadunungan kawicaksanan saka ring-fenced lan diwatesi online gambling pasar saddled karo atos lan operator-grapyak tax regime jeneng de combinaison au poker.

Turnover nolak 2 persen y-o-y Euro 1 milyar, sanajan revenue tetep relatif anteng dibandhingake kanggo taun sadurunge ing Euro 254 yuta jeneng de casino dans le monde. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita jeneng de casino partouche en prancis.
ARJEL 2015 nomer nuduhake yen:* Olahraga totoan turnover munggah 30 persen y-o-y ing Euro 1.44 milyar, karo H1-2016 turnover wis nganti 60 persen ing Euro 1.1 milyar;* Olahraga revenue saka Euro 270 yuta taun pungkasan – up 19 persen siemens inductie kookplaat van slot af.