Wong kabaripun nyatakake.. jeneng de casino partouche en prancis. Mung teras isih nunggu kanggo pamaréntah kang disetujoni." Ekstensif hiburan: rampung Londoner Macao uga mileh coro tartemtu kanggo teka ngrampungake karo anyar 6,000-jog arena, virtual kasunyatan pengalaman lan redesigned shopping mall kajawi koleksi biasa werna nuduhake.

Ing Macau lan boss kanggo lokal operator casino Sands China Limited wis kabaripun announced sing ing tataran kapisan kang tenan kang $2 milyar project kanggo ndandani sawijining buta Sands Malaysia Tengah pembangunan menyang anyar-dipikir Ing Londoner Macao wis samesthine kanggo bakal rampung ing pungkasan September. "Kita ngarep-arep jangkah saka Londoner Macao mbukak bakal duwe konsistensi karo pamaréntah kang wewatesan-opening re kawicaksanan siemens inductie kookplaat van slot af.
Nanging, sumber rinci sing casino Ing Londoner Macao ora bakal ngrubah nanging pungkasanipun bisa muter inang kanggo ditambahi koleksi nganti 2,000 slot lan 450 tabel game. Sumber diterangno sing redeveloped fasilitas bakal menapa malih fitur inang seger restoran uga minangka British-gaya gastropub mbukak dening celebrity chef Gordon Ramsay siemens inductie kookplaat op slot. Rawuh nunggu: Wong kabaripun nyatakake kang tenan kang anyar-dipikir sifat Macau kanggo salajengipun muter inang kanggo adiluhung West End musik productions lan dadi littered karo plethora saka budaya peculiarities kayata pindho panumpang London bus, lawas-gaya British telephone kothak lan dina rata-rata 'Ganti saka Pengawal' kinerja siemens inductie blijft op slot. Parlementer premis: Sands China Limited punika tambahan saka Amérika operator casino Las Vegas Sands Corporation lan uga tanggung jawab kanggo toko Venetian Macao, Plaza Macao, Sands Makau lan Parisian Macao situs.