Perusahaan CASEXE wis bubar announced bab partisipasi ing donya kang kawitan specialized konferensi bisnis VR/AR Gambling dianakaké ing Prague ing April 3. Pangembang wis dadi informasi partner saka acara tales saka symphonia 1 yuta casino kripik. Sopo wae cumadhang kanggo ketemu CASEXE kang wakil ing VR/AR GC punika sambutan kanggo ninggalake panjalukan ing kaca web resmi perusahaan. Supaya kanggo nyetel janjian, mangga, pilih sing perlu tombol lan isi ing wangun pendhaftaran tales saka symphonia casino kripik. Managers perusahaan bakal hubungi sampeyan sakcepete ing supaya kanggo njlentrehake kabeh rincian penting. Wigati: VR/AR Gambling Konferensi wis darmabakti kanggo virtual kasunyatan lan kasunyatan ditambah teknologi, marketing promosi lan implementasine ing syarat-syarat pembangunan global saka industri gambling. Loro wirausaha lan gawe bakal entuk manfaat saka ngandika acara.
Minangka kanggo pamicara, ana bakal dadi akèh profesional saka kabeh liwat donya, kalebu negara kuwi minangka Malta, Ing UK lan ing AMERIKA serikat tales saka symphonia casino lokasi. Grand bukaan saka konferensi bakal ditandhani dening presentations digawe dening ngedekke sawijining Viasys Konrad Gunung lan CEO Advir Samuel Haber. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre tales saka symphonia casino lali kula ora.