Belgium kang wis mbatesi online gambling lisènsi regime bisa njaluk malah luwih mbatesi ing ngisor iki anyar ngatur pengadilan siemens inductie kookplaat op slot.
On Thursday, Belgian media kacarita sing sah miturut Ukum Pengadilan wis mrentah sing Belgian Game Komisi (BGC) wis ora panguwasa kanggo jeksa agung bisa ngetokake siji gambling lisensi kanggo sembarang online operator sing ana luwih saka siji jinis gambling produk liwat situs web padha. Iki tantangan kanggo BGC kang lisènsi laku iki digawa dening tanah basis game bale operator Rocoluc NV, kang uga nawakake online casino game liwat Casinobelgium.dadi domain. Rocoluc kang tampilan iki sing Belgian tanah basis lisensi ora ngidini operator kanggo kurban macem-macem jinis gambling ing gendheng sing padha, supaya apa ngirim online operator bakal dianggep beda?Rocoluc wis ora isin bab nggunakake ing pengadilan kanggo push bali marang sawijining saingan, gadhah dipasang tantangan legal sadurungé taun iki saka Ladbrokes' de facto monopoli ing aturan olahraga virtual liwat sawijining Belgian tanah basis totoan kantor siemens inductie blijft op slot. Rocoluc pungkasanipun kagelar menang ing tantangan iki, lan Ladbrokes iki dipeksa kanggo mbatalake olahraga virtual produk saka sawijining totoan kopi mengembalikan akun zynga poker yang di banned. Nanging, Ladbrokes' Belgian-dilisensi totoan situs terus kanggo kurban olahraga virtual, prompting Rocoluc kanggo sue pamaréntah kanggo €500k ing kerusakan. Ing BGC wis durung kanggo komentar ing ana kang ngatur, nanging absen kaputusan kanggo mréntahaké ana kang ruline, iku katon yen Belgian-dilisensi online operator bisa dipeksa kanggo reapply kanggo lisensi kapisah kanggo saben produk online, nalika potensi bisa nggawe casino produk ora bisa diliwati saka online totoan URL lan kosok balene menominee casino resort keshena wi. Nalika gambling online kegiatan punika rising ing negara, Belgium wis salah siji saka paling mbatesi peraturan rezim ing bawana, yen ora ing planet, lan luwih curbs ana ing karya.
Pungkasan sasi, dprd disetujoni plans kanggo kemul ban ing gambling iklan ing televisi sak manggon acara olahraga, nanging uga mulling eliminasi efektif online gambling affiliate marketing menominee casino hadiah toko jam. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre mengapa texas holdem poker tidak bisa dibuka.