On Monday, Caesars sing dicethakaké UMB Bank, kang nggantosi kredit nyekeli $1.25 b saka Caesars' kawitan-lien cathetan, wis ngajokake kabar saka gawan mengapa texas holdem poker tidak bisa dibuka. Caesars bubar ngakoni sawijining $25.5 b utang long-term mbukak iki berkelanjutan nanging claims iku nearing persetujuan karo senior tukang kredit kanggo di toto maneh sing bakal pesti ninggalake sawetara secondary kredit nyekeli cathetan worth pennies ing dollar jackpot junction casino morton mn.

Selasa, UMB digugat Caesars ing Delaware Chancery Pengadilan, mbaleni claims digawe dening liyane duka kredit, yaiku sing Caesars wis stripping duwe bathi aset saka Caesars Hiburan Operasi Co jackpot junction casino seafood buffet. Bloomberg kacarita sing senior kredit sarujuk kanggo rencana kanggo pamisah CEOC menyang operator casino lan nyata estate investasi dateng (REIT) sawise Caesars sarujuk kanggo ngedongkrak jumlah saka awis iki tukang kredit bakal nampa jackpot junction casino morton minnesota. Minangka karo telung standar sadurunge bewara iku ditampa, Caesars ngeyel UMB pratelan punika tanpa patut civ 6 gedhe karya seni slot. Paling pengamat nyana Caesars kanggo forego mbayar $225m iku owes liya-lien kredit minangka Dec.