Awak makili UK hiburan industri, BACTA, wis disaranake sing impact saka ngajokaken ngethok kanggo totoan ing Tetep Rintangan Totoan Terminal (FOBTs) wis 'kae' carane kanggo olahraga poker skills. Kasebut dhewe bayar riset, conducted dening Pusat Ekonomi lan Riset Bisnis (CEBR), BACTA pracaya sing industri losses saka abang ing saham kanggo £2 bisa munggah kanggo 47% luwih murah tinimbang sing disaranake dening Pemerintah dhisikan assessment impact casino cedhak osage pantai mo. Laporan mengko dadi ing negara sing abang ing reged gambling ngasilaken werna dhuwur totoan kopi iku kira-kira dadi £335m, tinimbang Pemerintah abang kira-kira saka £639m casino cedhak ormond beach florida. Riset luwih conducted dening CEBR tabet menawa iki £335m tokoh bisa nutup kerugian dening coincident abang ing kira-kira £210m ngginakaken ing dealing karo masalah gambling langsung njedhul saka FOBTs ing UK.

Organisasi saka Gréja Inggris 93 panguwasa lokal tengen UK lan Royal Society kanggo Kesehatan Masyarakat, wis disebut kanggo Pamaréntah kanggo supaya abang ing FOBT totoan kanggo £2. BACTA riset dadi ing kanggo suggest sing ana bakal ing kasunyatan dadi sakabèhé entuk manfaat kanggo ekonomi ngirim FOBT totoan bakal suda kanggo £2, kanggo nambah net saka £45m kanggo reged nilai ditambahaké. Ngumumake temonan riset, John Putih, CEO saka BACTA, ngandika: "Iki riset nempatno menyang langit perspektif bener impact saka £2 saham ing FOBTs ing ekonomi kita lan ngirim nyedhiyani comfort kanggo bookmakers sing dilakoni ing bab hak lan ngurangi maksimum saham ing FOBTs kanggo £2 isih bakal ninggalake wong karo kathah saka mediawiki kanggo nandur modal ing bisnis sing."Nalika ana bakal sawetara biaya kanggo bookmakers saka ngisor FOBT totoan, iku perlu salah siji kanggo nglindhungi konsumen saka saben dinten resiko saka gambling cilaka ing werna dhuwur."Ing £100 saham ing FOBTs mbebayani anomali ing gambling angger-angger sing Pemerintah wis rightly milih kanggo alamat. We nggusah abang kanggo £2 saham casino cedhak orland park il. Sing ndadekke iki mesin ing baris karo liyane saka pasar, lan nempatno ing kabutuhan saka pamuter pangayoman page."Oliver Hogan, Direktur lan Pangareping wong ahli Ekonomi ing CEBR ditambahake: "Ing janji sawijining assessment sawijining, CEBR wis sought kanggo monetise sawetara luwih akeh saka potensial merbawani saka privasi maksimum saham abang ing B2 mesin casino cedhak ottawa ontario kanada. Iku dadi ngluwihi revenue losses sing bisa dileksanakake ing saiki operator saka B2 mesin (utamané Dilisensi Totoan Operator)."Kita nduduhake sing, ing beda pemanggih sing luwih nuduhaké informasi profil, kahanan lan kamungkinan saka tindak tanduk B2 pemain, privasi bakal ora saklawasé minangka ngrugekake kanggo LBOs minangka wis nggambarake."Ing kasunyatan, ana bisa malah dadi net kanggo ngedongkrak ekonomi lan employment yen ana attrition saka gambling lan yen tiba ing dikarepake kanggo B2 ndadékaké kanggo luwih dikarepake kanggo liyane pegawe-intensif wangun gambling ana harrah kang casino ing california. Sawise potensial luwih akeh keuntungan kanggo masyarakat sing bisa temen maujud yen B2 saham abang ndadékaké kanggo ngasor lazim utawa keruwetan saka masalah gambling, cilik kanggo privasi malah luwih sarujuk.".