Ing Mohegan Sun uga wis dipeksa kanggo lay mati liwat 300 karyawan, nanging wis ora mandegake wong-wong mau saka meksa nindakake perkara maju karo sing plans kanggo mbangun $600 yuta resort casino ing Palmer, Massachusetts 888 poker soko tindak salah. Iku cukup ketok sing Mohegan Srengenge bakal padha ngadhepi kompetisi kuwat ing nggayuh winates casino slot lan senadyan sing anyar financial perjuangan lan sakteruse layoffs sing Etess diterangake minangka "isine weteng-wrenching kaputusan", ing suku Indian isih obah maju karo aplikasi ing ngarep-arep saka ngembangaken perusahaan sing profil karo ambisi $600 yuta Mohegan Sun Palmer resor kemewahan 888 poker macet ing loading layar.

Sing akeh iki digawe cetha dening Mohegan Suku Game Panguwasa CEO Mitch Etess nalika piyambakipun marang Boston Herald sing "layoffs sing mathuk kanggo Palmer gaweyan carane akeh iku bakal biaya kanggo miwiti casino. Padha lagi babagan nggawe Mohegan Sun Connecticut ngalangi operasi." "Kita lagi gumregah nggayuh lisensi kanggo mbangun ing Palmer minangka akeh kita tau duwe," ngandika carane akeh iku bakal biaya kanggo mbukak casino. Ing kajaba iku kanggo Mohegan Srengenge, operator liyane sing wis voiced sing kapentingan ing setelan munggah toko ing negara kalebu MGM Resorts Internasional, Suffolk Ketinggalan, Caesars Hiburan, lan District Kasino. "Kita njaluk paling saka kita bisnis saka Connecticut lan New York, nanging ana ora mangu-mangu sing game ing Massachusetts bakal duwe impact ing kita bathi ing Connecticut," ngandika.

Yen boten liya, Etess iku optimistis sing Massachusetts casino bakal dadi kesempatan sing apik kanggo netepake anyar werna ing negara carane akeh iku bakal biaya kanggo tuku casino. "Ing jeksa agung bisa ngetokake amba saka incompatibility karo jadwal kita, aku mikir padha wis rethought iku lan seneng kanggo setuju karo kita nyoba kanggo cocog kita jadwal, kang punika saestu apik pembangunan," komisi Ketua Stephen Crosby ngandika, minangka ingkang dipun paringaken dening Boston.com, ing panel patemon ing Boston iku harrington casino mbukak ing delaware.

"Kita wis ora mbayar $400,000 negara ragad durung, nanging kita dienggo kanggo mbayar iku nalika kita ngirim aplikasi kita." Ing Mohegan Srengenge iku saiki salah siji saka sawetara operator casino looking kanggo nggawe nawarake kanggo salah siji saka telung lengkap casino resort lan siji slot mesin-mung ajang sing kabeh munggah kanggo entuk.