BAB PROFESIONAL DARTS CORPORATION anjog awak profesional ing panah, Profesional Darts Perusahaan iki didegaké minangka Donya Darts Pbb ing taun 1993 sawise grup anjog pemain nyuwil adoh saka BDO organisasi. PDC circuit kalebu seri saka acara televisi, Demo Eropah lan ProTour kanggo pemain profesional, kajawi liya-undakan Tantangan Demo lan Pembangunan Demo kanggo muda pemain umur 16-23 paling larang casino ing donya. Ing audiovisual sisih, Sportradar bakal terus manggon eksklusif hak kanggo liwat 700 cocog saben taun, nyebar tengen Donya Seri saka Darts (WSOD) lan Eropah Tour (ET) dadine ana menehi hasil kanggo tambahan 4 taun uga liwat mburi saka 2022 muter poker for free tanpa registrasi. ABOUT SPORTRADAR Sportradar punika pimpinan global ing pangerten lan leveraging daya saka olahraga data lan isi digital kanggo menehi klien sak donya. Kita saestu internasional organisasi, makaryakke liwat 1,900 wong ing luwih saka 30 lokasi ing saindhenging donya. Padha njaluk apa kita nyoba kanggo nindakake minangka organisasi lan minangka olahraga, lan kita are remen sing kita bisa terus makarya bebarengan, ngirimke liyane isi gedhe lan pemahaman kita nambah pramila ing saindhenging donya!" David Lampitt, MD ing Sportradar, ditambahake: "PDC ambisi organisasi lan napsu kanggo inovasi cocog kita dhewe.

Darts terus kanggo ndeleng wutah fenomena karo milutaken World Championships bukti luwih saka ukuran saka olahraga atraksi mimpin dening tim ing PDC. Ngandika bab ditambahi kemitraan, PDC Eksekutif Matt Porter ngandika: "Iki taun kang PDC Juara Donya sekseni wujud ganti saka njaga nanging we are bungah karo lampahing kita kemitraan karo Sportradar.

Alexa liyane bisa ditemokaké ing www.sportradar.com muter poker kanggo free tanpa dhuwit. Kita wutah kanthi cepet mimpin dening inovasi teknologi lan pangerten jero saka kita klien' kabutuhan bisnis muter poker kanggo free liwat internet.