"Iki ukara pakunjaran kudu ngawula minangka bebaya kanggo liyane Louisiana pejabat umum sing bisa dienggo kanggo nggunakake kapilih kantor kanggo baris kanthong dhewe iku harrington casino mbukak ing delaware. "Ing ukara nyerahke mudhun dina iki kudu ngirim pesen kanggo kabeh pejabat umum sing melu ing ilegal lan laku korupsi sing padha bakal dianakaké tanggung jawab kanggo tumindak," ngandika FBI Agen Khusus ing pangisian Daya saka New Orleans Divisi Lapangan, Bryan A. Antarane, Mei 2009 lan agustus 2016, Patrick Dejean digunakake posisi kang minangka Kaadilan saka Tentrem — istilah ing Louisiana kanggo njlèntrèhaké-tingkat kurang hakim sing ora ngawasi hakim trials — kanggo ngalihake ing paling $73,046 ing blanja garnishments menyang kanthong dhewe, miturut release warta saka Departemen Kehakiman US. Yen melasi dijupuk paukuman, Dejean bakal nglatih utang' juragan kanggo ngirim blanja garnishments langsung menyang Liya Kaadilan Pengadilan, ngendi iku dadi. "FBI New Orleans Lapangan Kantor stands karo kita federal, negara, lan lokal partners lan penuntut kanggo wara-wara kita prasetya kanggo vigorously neliti lan nuntut korupsi ing kabeh tingkat." US Distrik Judge Mary Ann Vial Lemmon uga dhawuh Dejean kanggo ngawula telung-taun term saka ngawasi release ing completion saka ukara, lan kanggo mbayar liwat $70,000 ing restitution..
Iki, senadyan ngerti sing pengadilan sing ingkang boten pareng saka utang dhuwit ing Louisiana hukum iku harrahs casino online kewajiban. "Ing ukara dina iki ngemu didakwa tanggung jawab kanggo kadurjanan kang setya minangka Louisiana kapilih resmi," ngandika US Agung kanggo Distrik Kulon Louisiana David Joseph ing statement. A hakim ing Louisiana wis dihukum telung taun ing federal pakunjaran sawise kang ketemu guilty saka siphoning mati dhuwit dijupuk saka utang' mbayar kir, kang nyebul utamané ing lokal kasino iku harrahs casino mbukak dina iki. Iku uga bakal terus kanggo garnish bayaran saka unsuspecting utang sawise padha wis mbayar jumlah duwe utang ing pangadilan. Nanging kang nguciwakake kanggo nerusake wong-wong mau kanggo tukang kredit iku harrahs casino mbukak ing san diego.