Tanggung Jawab Gambling Dateng wis bolstered sawijining papan karo janjian saka telung wali sawise mangkat saka Jonathan Paveley lan Peter Brooks comic 8 king casino part 2 lk21. Pavely, ketua saka brewery Pancing Norton, lan Brooks, ketua lan COO saka operator casino Genting, sing loro ngadeg mudhun sawise pirang-pirang taun' layanan. Organisasi wis diganti kaya kaya dening nggawa ing Brigid Simmonds, CEO saka British Bir lan Pub Association, lan Henry Birch, CEO saka operator casino Pangkat Group comic 8 raja casino part 2 trans7.
Annette Dale-Perera, mantan strategis direktur kecanduan lan nerak care ing NHS lan anggota saka Advisory Council ing nyalahi panggunaan saka Obatan, uga wis gabungan RGT minangka sawijining wali comic 8 king casino part 3. RGT ketua Neil Goulden ngandika: "Loro-lorone Jonathan lan Peter padha setya wali lan penting industri penasehat ukum kanggo kita karya kanggo nyilikake gambling-related gawe piala casino ing philadelphia ms mbukak.
"Karo janjian saka Brigid lan Henry, RGT bakal terus kanggo entuk manfaat saka kawruh lan pengalaman gained ing kabeh sektor utama saka British industri gambling casino ing phenix kutha alabama. "Kita uga seneng sing Annette wis gabungan Papan kita, minangka dheweke wis ekstensif pengalaman ing digunakake ing gambling perawatan uga nggawa njero kawruh saka posisi kecanduan ing ide privasi ing NHS." casino ing petoskey mi umur.