William Hill saiki njupuk Virtual Racing bets ing papat saka sawijining Reno Olahraga Buku ing Las Vegas, Nevada casino ing philadelphia ms mbukak.
Ing bookmaker trialled Virtual sawijining Racing product ing loro Las Vegas lokasi sawise Game Komisi marang sawijining disetujoni final kanggo expansion bali ing November. Produk padha salajengipun ngenalaken ing desember ing William Hill Olahraga Buku ing Circus Circus Reno, Klub Cal Neva, Grand Sierra Resor lan Salaka Warisan. William Hill partnered karo Inspirasi Game Group kanggo berkembang mung disetujoni Olahraga Virtual produk ing Nevada casino ing phenix kutha alabama.
CEO saka William Hill, Joe Asyer komentar: "William Hill wis makarya gentur karo aturan lan Inspirasi liwat suwene rong taun kepungkur kanggo nggawa Virtual Racing kanggo Nevada casino ing petoskey mi umur. "Olahraga Virtual wagering banget populer karo bettors tengen globe lan mathuk karo kita prasetya nggawa paling expansive lan inovatif wagering menu kanggo kita Nevada pelanggan." Steve Rogers, COO Digital Game, Inspirasi nambah: "Inspirasi punika remen dadi partnering karo William Hill kanggo nggawa sawijining-kelas donya Olahraga Virtual produk kanggo Nevada Olahraga Buku kanggo pisanan. "Ing ngisor iki sukses lapangan technical nyoba, kita katon nerusake kanggo ngembangaken produk kita aturan kanggo luwih acara, karo pasar anyar-tartamtu produk teka rauh." casino ing philadelphia olahraga komplek.