Kanggo sawetara, pikiraken saka menang World Series of Poker (WSOP) gelang punika pinnacle karir sing gambling arane inisial silang pitunjuk. Stark kontras minangka Loren Klein menang kang kapindho World Series of Poker gelang ing taun sukses, lan Ben Maya menang kang kawitan sawise muter mung loro acara kabeh taun.

Maya ngetik kepala-up phase marang Belgian Thomas Boivin karo 4.2 m v 3.4 m kauntungan, sawise mbusak nyengsemaken Tim West ing katelu gambling paket kanggo wendover nevada. Ing 870 entrant lapangan iki 12% tambah ing taun pungkasan gaweyan.

Benjaming Juhasz – $16,215 pinunjul Liyane pemain sing digawe dowo metu kompetisi iki luwih saka jerapah gulu padha ing enem-wektu gelang juara T gambling arane sedhela silang pitunjuk. Steve Foutty – $46,969 7. Boivin tau saestu digawe pesok ing Maya kang tumpukan, lan final tangan iki adhem karo ING saka Boivin mboten saguh kanggo golek barang marang kanthong ratu-ratu ing Israel ing pungkasan kabeh-ing tembang trik menang poker online uang asli. Final Tabel Asil 1 trik menang utama slot pragmatic. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre trik menang slot wild west.

Timothy Batow – $28,066 8 nj casino tombol pegawe lisènsi.