Neil McArthur Pangareping Pejabat Eksekutif saka UK Gambling Komisi kanggo ninggalake pengatur tanggung jawab kanggo overseeing ing industri gambling ing UK, karo Wakil Kepala Eksekutif Sarah Gardner lan Perwira Operasi Pangareping Sally Jones dadi peserta Tumindak Eksekutif Perwira saka UKGC, nganti wektu kuwi minangka permanen panggantos kanggo McArthur wis diangkat nj casino tombol pegawe lisènsi. Ing statement ditanggepi ing Gambling Komisi situs web sadurungé dina, Ketua UK Bill Moyes ngomentari ing McArthur departure, ngandika: "Ing atas saka Papan aku kaya kanggo thank Neil kanggo akeh taun saka prasetya lan layanan kanggo Gambling Komisi nj nugget golden casino online. A akèh wis ngrambah sak wektu kang kene lan Neil bisa rightly aran bangga saka organisasi kemajuan sak drajat minangka Eksekutif." Kabar saka McArthur ninggalake posisi judhul munggah Gambling Komisi ing wektu nalika review saiki Gambling Tumindak ing sawijining wangun saiki aktif nj casino gambling online camping.

McArthur piyambak ngandika ing ngisor iki bab kang departure saka UKGC: "aku bangga saka kabeh Gambling Komisi wis ngrambah sak 15 taun karo organisasi." "Kita wis dijupuk wujud langkah-langkah maju kanggo nggawe gambling fairer lan luwih aman lan aku ngerti sing aku ninggalake organisasi ing posisi sing kuwat kanggo ketemu sawijining mangsa tantangan." "Karo review saka Gambling Tumindak kang ditindakake saiki ngrasa wektu tengen kanggo langkah adoh lan ngidini anyar Eksekutif kanggo mimpin Komisi ing tataran sabanjure ing lelampahan." McArthur wis ngginakaken limalas taun kepungkur ing employment saka UK pengatur, gabung wong-wong mau bali ing 2006, rising liwat rangking kanggo pungkasanipun dados ndhuwur proyek saka Eksekutif ing 2018, ing pundi piyambakipun diganti Sarah Harrison sing vacated posisi ing pungkasan februari 2018 nj casino poto list khusus. Dave wis melu ing Gambling Online industri kanggo 20 aneh taun saiki ora red hawk casino ngawula alkohol. Karo pengalaman apa kanggo operator adhedhasar ing Gibraltar, ngendi kang tumuju munggah IKU tim ing Ladbrokes, kanggo mlaku dhewe iGaming affiliate situs web nganti 2019 ora red hawk casino duwe roulette. Dave saiki nyerat kanggo Casinomeister lan dhik situs Casino Gazette ora abang utawa ireng kenek luwih ing roulette. Sampeyan uga bisa ndeleng wong ing forum saka wektu kanggo wektu, ngendi kang dadi dening nangani Webzcas..