VIP Arab Klub Casino wis ramping munggah sawijining aturan luwih minangka salah siji saka paling apik dilisensi kasino ing arab, ing ngisor iki tondo asto saka isi menehi hasil karo perusahaan teknologi GrooveGaming ora abang rock casino ngidini asu. Panas ing tumit saka sukses iGB Manggon!, GrooveGaming wis narik kawigaten akèh manungsa waé ing global iGaming pasar karo portofolio warna tertutup lan 3rd partai HTML5 slot video lan game tabel uga liwat 2500 casino game bebarengan karo paling gedhe Lotto, Bingo, Manggon game, Ngeruk, Multiplayers lan Sportsbook ora abang mil duwe slot mesin.
GrooveGaming kang solusi bantuan operator nambah pamuter nilai, generate revenue anyar kesempatan lan nambah account integritas. GrooveGaming dipersembahake dening inovasi teknologi kang menehi operator karo kemampuan kanggo ngaktifake sawetara fitur sing nambah pengalaman customer lan engagement, nambah penylametan, ngagengaken play lengkap lan gawé luwih dhuwur ngasilaken. Loro saka akeh portofolio saka game, liyane GrooveGaming layanan kalebu marketing majeng lan sistem manajemen, manajemen resiko, selaras peraturan, business intelligence, affiliate promosi lan layanan customer, uga minangka dhukungan ing launching, ngramut, lan anyar akeh kasino online ora abang kali nm duwe casino. Liwat kemitraan VIP Arab Klub Casino bakal daya-up ing sawetara kasedhiya isi lan tambahan sing wis uga-poblado platform karo game anyar sing kalebu paling performing slot, tabel lan video poker game, kabeh kang wis dirancang, dikembangaké lan certified kanggo nggunakake ing diatur pasar. VIP Arab Klub Casino wis kondhang kanggo loman casino bonus lan wis loropaken lan wicaksana support customer ing arab, bebarengan karo nomer liyane internasional basa kanggo pemain goleki istirahat tengen sawetara piranti liyane, kalebu seluler ora abang rock casino duwe bowling gg. Renaud Dugert, Direktur Operasi ing VIP Arab Klub Casino ngandika: "GrooveGaming wis ajining diri gedhe lan menehi sawetara ageng isi liwat sawijining anjog platform pengumpulan. GrooveGaming penting partner strategis kanggo VIP Arab Klub Casino. We look nerusake kanggo dawa lan produktif kemitraan." Yahale Meltzer, COO ing Alur Game ngandika: "Kita lagi bungah kanggo nambah kita kurban kanggo VIP Arab Klub Casino pelanggan karo GrooveGaming kang dinamis isi. Inovatif fitur wis buktiaken dadi sangat populer karo pelanggan tengen kita ngembake portofolio account ing sawetara diatur pasar.".