Asil padha nyusun saka Swarga kang papat manca-mung kasino: Walkerhill ing Seoul; Jeju Grand ing Jeju Island; Busan Casino ing kidul port kutha Busan; lan Paradise City ing Incheon, cedhak utama bandara internasional porsi Seoul bejo 24 casino bennebroekerweg hoofddorp. Swarga kang paling gedhe revenue upswing teka ing Maret 2018, akeh dening minangka meh 34 persen kanggo KRW52.19 milyar (US$49.5 yuta).

Iku uga ora cetho apa asil positif bakal nerjemahake menyang apik mediawiki net kanggo perusahaan bejo 21 casino woodland washington. Nanging lintang Maret kinerja iki ngiring dening 0,7 persen revenue mlebukake ing April carane kanggo mencet jackpots ing mesin slot.

Revenue game korea Kidul operator casino Swarga Co. Swarga kang tabel revenue saka januari juni 2018 iki KRW275.41 milyar ($246.62 yuta), 23,7 persen luwih dhuwur taun-taun carane kanggo mencet jackpot ing slot machine. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo mencet jackpot ing mesin slot. Mesin game dodolan padha nganti 23.7% kanggo KRW20.9 milyar ($18,7 yuta).