Minangka kacarita dening Sioux Falls Argus Pimpinan, Negara Sen telung sethitik babi mesin slot online free. Komersial game ing negara winates kanggo Deadwood, nanging ana uga 11 suku kasino dilakokno dening pitu federally dikenali suku. Sauntara kuwi, Yankton pejabat ngandika project bakal ngedongkrak pariwisata ing umumé deso wilayah. telu jenis blackjack. Jim Bolin (R-Kanton) disorot Departemen Revenue badhan sing olahraga totoan bakal nggawa kurang revenue saka iku bakal biaya ing negara kanggo aturan iku telu jenis blackjack rintangan.
Piyambakipun disebut digambaraken revenue kanggo negara "mirage." Nanging Senat minoritas pimpinan Troy Heinert (D-Misi) ngilingake Senat sing resolusi iki ora legislative wewengkon olahraga totoan, nanging rodo pangenalan sing wong-wong kudu diijini kanggo netepake, minangka padha nalika padha milih kanggo legalize casino game ing taun 1980-an. Ing Yankton Sioux Suku kang Fort Randall Casino saiki ngandhut 240 wong lan dana masyarakat program ing suku' leladen. Senat Peserta Résolusi 2 bakal netepake referendum kanggo legalize olahraga totoan ing Deadwood kasino microsoft surface pro 6 slots.
Loro tagihan sing bakal supaya South Dakota pamilih arep ing loro wilayah tombol gambling expansion linuwih ing Negara Senat minggu iki microsoft surface pro 6 micro sd slot. Kita digawe sing." Casino wis didhukung dening Yankton Wilayah Maju Wutah, kang pracaya ing casino bisa generate bathi kanggo dana program sing bakal bantuan militèr veteran ing South Dakota.