Iku ora dingerteni nalika pengadilan bakal jeksa agung bisa ngetokake kaputusan ing ngangkat tetep microsoft surface pro 4 slots. Saben fantasi olahraga operator Vulcun ngandika iku bakal mungkasi nrima nyata-dhuwit fantasi wagers ing olahraga acara, kasebut uneg-uneg peraturan ing Amerika Serikat. Pihak padha kanggo saiki pamilike kasus kanggo banind hakim on Monday nanging pungkasan owah-owahan temenan pihak bakal pakaryan babagan penyimpanan file sing bantahan dening dokumen mung. Loro utama saben fantasi olahraga operator, DraftKings lan FanDuel, pungkasanipun dipped driji sikil menyang olahraga blumbang liwat FanDuel kang tuku saka AlphaDraft lan DraftKings' bukak in-house aturan rio casino mejo ngarep nomer telpon. Vulcun nuturi kedhaftar kanggo mbatalake kabeh awis saka akun sing dening Jan rio casino kang ambruk mudhun.
Vulcun ngandika iku saiki bakal fokus efforts ing samubarang kabeh bisa seneng "tinimbang nyoba kanggo tokoh kahanan iki metu negara dening negara." Vulcun rationalized sing nyata-dhuwit phase-metu ana sebagian bayangan pengguna tren, kang weruh kurang saka 10% saka sawijining kedhaftar melu ing mbayar fantasi muter sasi pungkasan, nalika liyane 90% "melu ing kabeh liya." Vulcun dibukak ing januari 2015 lan cepet kepincut loro pemain lan investor sing looking kanggo awis ing pikantuk olahraga fantasi pasar. 14, 2016, kang tandha wiwitan mangsa anyar Liga Legenda Juara Seri rio kabeh suites poker kamar. Kabeh dienggo ketundha bonus bakal kadaluwarsa ing Oct.

Ing kabar dikirim menyang situs blog on Monday, Vulcun ngandika iku bakal "phase metu mbayar fantasi" efektif Jan. Ing wektu, Vulcun CEO Ali Moiz marang VentureBeat sing iku ora cetha apa Papan kang edict applied kanggo fantasi olahraga nanging situs wis pancet mutusaké kanggo mati "minangka penggakan." Wiwit, saben dina fantasi olahraga wis ing bablas nyerang dening macem-macem negara pengacara umum, paling notabene ing New York, ngendi AG Eric Schneiderman is seeking ora mung mburi DFS kegiatan ing New York nanging refunding kabeh moneys ilang dening New York pemain ing DraftKings lan FanDuel.